Vandaag werden we verrast door het bezoek van Martin van Vliet, jurylid van de EXACT Cloud Awards, met de mededeling dat wij als kantoor wederom genomineerd zijn voor de EXACT Cloud Award! Vorig jaar bereikten we via de top 16 uiteindelijk de top 6, dit jaar zijn we rechtstreeks geplaatst in de top 10! Hiermee zijn we in de race voor een van de vier EXACT Cloud AWARDS prijzen van 2019.

Vanaf maandag 8 april begint de periode waarin de top-10 kantoren stemmen kunnen werven onder hun achterban. De stemperiode sluit op vrijdag 7 juni. Het aantal stemmen per kantoor wordt verdisconteerd met de bedrijfsomvang, zodat kleine en grote kantoren een gelijke kans hebben. Het populairste kantoor wint op 26 juni de publieksprijs; de Crowd Award.

De grote winnaar mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Administratiekantoor van het jaar noemen.
We danken alle klanten die ons reeds in het voortraject hebben aangemeld en natuurlijk zijn we trots op deze teamprestatie!

Meer informatie: https://www.exact.com/nl/exact-online/cloud-award/