Uit een record-aantal van 80 inschrijvingen behoort Roel Hermans Administratiekantoor uit Nederweert tot de 10 finalisten van de EXACT Cloud Award 2019!

De EXACT Cloud Award is de verkiezing voor de meest innovatieve accountants- en administratiekantoren die samenwerking met klanten hoog in het vaandel hebben staan. Dit is al weer de zevende editie met een record-aantal aanmeldingen: bijna 900 ondernemers nomineerden hun accountants- of administratiekantoor; 80 kantoren schreven zich in. De winnaars krijgen veel aandacht via marketing- en PR-activiteiten van Exact; gratis bereik onder honderdduizenden klanten!

De jury bestaat uit kenners uit de accountancywereld en de winnaar van vorig jaar. Het grote aantal inschrijvingen zorgde voor de meest kritische beoordeling uit de geschiedenis van de Cloud Award-verkiezing. Alle deelnemers zijn beoordeeld op hun innovatieve werkwijze en de samenwerking met hun klanten. De tien finalisten zijn nog in de race voor vier prijzen:

De Winnaar Innovatie: voor het meest innovatieve en technologisch geavanceerde kantoor;

De Winnaar Samenwerking: voor het kantoor dat klantvriendelijkheid, service en proactief – advies het beste onder de knie heeft;

De Winnaar Publieksprijs, de nieuwe Crowd award: voor het kantoor dat de meeste stemmen werft tijdens de wervingscampagne. De stemperiode sluit op vrijdag 7 juni. Stemmen op ons kantoor kan hierLet op: nadat je hebt gestemd, ontvang je een email om je stem te bevestigen. Door op de link in die email te klikken, maak je je stem geldig.

De Winnaar Cloud award 2019 is de hoofdprijs: voor het kantoor dat over de hele linie het beste presteert op innovatie en samenwerking en daarmee een voorbeeld is voor de hele sector. De grote winnaar mag zich Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Administratiekantoor van het jaar noemen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Exact Accountancydag te midden van honderden vakgenoten op 26 juni 2019. Meer informatie :cloudaward