Om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor de EXACT Cloud Award heeft Roel Hermans van AKRH een promotiefilm opgenomen. De opnames hiervan vonden plaats in het hoofdkantoor van Exact in Delft. Hier was een kleine studio ingericht met een professionele camera-, licht- en geluidopstelling.

Voor een groene wand konden de tien finalisten hun wervende verhaal doen, wat later door Exact werd gemonteerd en met de kantoren gedeeld. Inmiddels is de promotiefilm gedeeld op verschillende social media en we ontvangen positieve reacties!

Natuurlijk gingen de opnames niet zonder slag of stoot. Voordat het definitieve resultaat bereikt werd zijn er ook bloopers gemaakt en deze willen we u niet onthouden.
Als tegenprestatie rekenen we op uw stem!

Hieronder vind u de blooper van Roel Hermans.

Helpt u ons om de Cloud Award te winnen?
Breng dan HIER uw stem uit!