Digitalisering

Roel Hermans Administratiekantoor heeft digitalisering hoog in het vaandel staan en dit heeft geleid tot de lancering van een ondernemers-app. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met Fiscount, hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche in Nederland.
“We hebben gemerkt dat de digitale dienstverlening voortdurend in ontwikkeling is en wij willen hier graag in voorop lopen. Onze klanten hebben behoefte aan snelle en veilige toegang tot hun dossiers. Daarnaast wil men als men vragen heeft direct contact met de betreffende contactpersoon. Dit gaat het beste via een app.“
Met behulp van de ondernemers-app kunnen onze medewerkers, onze klanten, samenwerkende partners en kennispartijen communiceren en informatie delen op één platform. Hierbij wordt gewerkt met een gedeeld dossier.

AVG

Ons kantoor verwerkt veel persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens en de veiligheid van deze gegevens is voor ons erg belangrijk. Post en mail zijn als gevolg van de AVG (de nieuwe privacywetgeving) niet meer geschikt. Het is om die reden en vanwege het feit dat wij ook online makkelijker willen samenwerken, dat we hebben gekozen om te gaan communiceren via een beveiligd platform. Dit platform is online en als app op je telefoon beschikbaar.

Voordelen

Hiermee heeft onze klant:
• altijd toegang tot het dossier van zijn onderneming;
• gemakkelijk inzicht en overzicht in de voortgang en status van de accountancy diensten;
• snel en direct contact met de juiste expert binnen ons administratiekantoor;
• de mogelijkheid om eenvoudig aangiften, jaarwerk en opdrachten te accorderen;
• een veilige manier om te communiceren met betrekking tot privacy- en bedrijfsgevoelige informatie;
• onze tips en adviezen binnen handbereik.

Live per 1 oktober 2019

Sinds 1 maart 2019 hebben we met enkele klanten een succesvolle testfase uitgevoerd, per 1 oktober 2019 gaan we een grotere groep klanten overzetten naar dit systeem. Deze klanten zullen vanaf de maand oktober hun aangiften btw, loonheffingen, jaarrekeningen en overige aangiften ontvangen via onze eigen applicatie. Ook zullen ze de gegevens van voorgaande jaren gemakkelijk terugvinden in hun eigen dossier.
Besloten is om in fases live te gaan, een groot deel van onze ondernemers ontvangen komende week hun inloggegevens en zullen dan vanaf oktober al hun dossiergegevens terugvinden. Loopt deze fase ook naar tevredenheid dan zullen vanaf 1 januari 2020 alle ondernemers van ons kantoor aangemeld worden.

Veranderingen zijn altijd spannend, ook voor ons als kantoor, heeft u vragen over ons systeem schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.