Roel Hermans Administratiekantoor organiseert morgenavond 19 november 2019 een informatieavond voor ondernemers. U bent welkom vanaf 19.00 uur, vanaf 19.30 starten we met de presentaties. De avond wordt gehouden op de Pannenweg 208a te Nederweert.

Deze avond worden er twee onderwerpen behandeld:

  • De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans
  • Belastingplan 2020

Wet Arbeidsmarkt in Balans:

1 januari 2020 verandert de arbeidswetgeving (wederom). Deze nieuwe wet moet vast personeel aantrekkelijker maken. Het ontslagrecht wordt aangepast zo ook de ketenregeling en de ww-premie.

Nog geen drie jaar na de invoering van de Wet werk en zekerheid (WWZ) lanceerde het kabinet plannen voor alweer een nieuwe wet. Of liever gezegd de huidige wetgeving wordt gerepareerd, uit onderzoek bleek dat de WWZ niet goed werkte. Doel van de WWZ was het verkleinen van de kloof tussen “vast” en “flex”. Het is nu ook duidelijk bij ons kabinet dat dit niet gelukt is. Onderzoek wijst uit dat werkgevers hun keuzen voor vast of flexibel personeel niet baseren op aard van het werk, maar eerder op de kosten en de risico’s. De nieuwe wetgeving komt met een pakket aan maatregelingen welke het werkgevers aantrekkelijker moet maken om mensen in vaste dienst te nemen.

Kom naar onze informatieavond  en zorg dat u geheel op de hoogte bent van deze nieuwe wetgeving !

Belastingplan 2020:

Prinsjesdag is alweer een tijdje geleden, het belastingplan is van de week aangenomen in de tweede kamer en wij praten u morgenavond bij over de grootste veranderingen voor 2020. Onderwerpen die o.a. aan bod zullen komen zijn:

  • Nieuwe tarieven inkomstenbelasting Box 1
  • Afbouw van de zelfstandigenaftrek voor ondernemers
  • Nieuwe kleine ondernemersregeling voor de BTW
  • Veranderingen in de bijtelling van de auto
  • Veranderingen in de vennootschapsbelasting

Alle ondernemers zijn welkom voor deze avond, de avond is gratis en start dus vanaf 19.00 uur te Pannenweg 208a te Nederweert. (Kantoor AK Roel Hermans). Meld u zich even aan via info@akroelhermans.nl en geef even door met hoeveel personen u wilt komen.