Een nieuw tijdperk breekt aan voor AKRH (Administratiekantoor Roel Hermans)

AKRH volgt geen gebaande paden, maar bepaalt zelf de koers die het wil varen. Door buiten de gebaande paden te kijken naar nieuwe mogelijkheden. We zijn altijd in beweging en staan altijd open voor vernieuwing. De laatste jaren is flink geïnvesteerd in automatisering en dat heeft geleid tot een groei van onze klantenkring, ook buiten Limburg vooral in de regio Amsterdam. Wij zijn dan ook trots om te mogen melden dat we vandaag in Amsterdam onze tweede vestiging hebben mogen openen.

nieuwe vestiging

Als regionaal kantoor met een landelijk bereik hebben we meerder klanten in Amsterdam. Door hier een vestiging te openen hebben we vertrouwen de groei hier verder door te kunnen zetten. Onze vestiging in Amsterdam zal geleid worden door Mahes Jairam, Mahes zal onze filosofie uitdragen en een direct aanspreekpunt zijn voor de klanten van ons filiaal te Amsterdam.

nieuw logo

De naam AKRH is in eerdere media uitingen al gevallen en zal de nieuwe bedrijfsnaam worden, zowel in Nederweert als in Amsterdam.
Hier hoort natuurlijk ook een nieuw logo bij. We zijn trots op het ontwerp en gaan met vertrouwen het nieuwe tijdperk in.