Aan het einde van het jaar houden wij u ook graag op de hoogte van het laatste nieuws. In dit blog informatie over een aantal belangrijke onderwerpen.

Kantoor gesloten tussen kerst en oud & nieuw
Kerst staat voor de deur. Het Team van AKRH kijkt terug op een veelbewogen jaar met flinke uitdagingen. Ook waren er, ondanks alles, veel mooie momenten zoals het 10-jarig jubileum en onze Cloud Award nominatie. Vanaf 28 december tot en met 3 januari is AKRH gesloten. Tussen kerst en oud & nieuw nemen wij de tijd om op te laden en vanaf 4 januari staan wij weer voor u klaar.

Aanlevering 4e kwartaal 2020
Traditioneel is januari onze drukste maand. Het is daarom belangrijk dat u op tijd uw administratie digitaal aanlevert. Zo zorgen wij er samen voor dat de btw-aangifte over het laatste kwartaal op tijd wordt verzorgd.

Daarom vanuit ons het vriendelijke verzoek om de administratie uiterlijk vrijdag 8 januari bij ons aan te leveren. Mocht het u eerder lukken? Stuur dan zeker een e-mail zodat we er direct mee kunnen beginnen.

Voorraden of kasmiddelen?
Het einde van 2020 is in zicht. Het is daarom ook belangrijk dat u zich voorbereid op de bepaling van de voorraadwaarde in uw onderneming. Bij voorkeur gebeurt de voorraadtelling op 31 december of een datum die daar dichtbij in de buurt ligt. Niet zeker of u een voorraad heeft en of u die moet tellen? Vraag ons dan om advies.

Voert u een kasadministratie? Dan is het belangrijk dat er op 31 december een fysieke telling van het kasgeld uitgevoerd wordt. Deze stemmen wij vervolgens af op uw administratie.

Met vertrouwen naar 2021
We delen graag nog een aantal eindejaarstips met u. Zo begint u 2021 soepel en met vertrouwen. Als er vragen zijn neem dan zeker contact met ons op. In tegenstelling tot in de actiepunten benoemd kan de NOW 3.0. nog worden aangevraagd tot 27-12-2020 (Dit is verlengd inzake de nieuwe maatregelen).

Fijne feestdagen
Namens het volledige team van AKRH wensen wij u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021.