Fiscaal

Fiscaal

Complex?

De fiscale wet- en regelgeving is complex en verandert voortdurend. Als ondernemer ben u verantwoordelijk en dus ook aansprakelijk voor de juiste afdracht van onder andere de omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting. Daarnaast dient u alert te zijn op zaken als belastingkortingen en subsidies.
AKRH Administratiekantoor B.V. neemt die zorgen voor u uit handen.

Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar heeft, profiteert u maximaal van uw bedrijfsresultaat!

Professionele ondersteuning

Op diverse terreinen bieden wij u de helpende hand. AKRH Administratiekantoor B.V. ondersteunt u bij uw correspondentie of het opstellen van bezwaarschriften bij de Belastingdienst, brengt uw fiscale positie en de fiscale voordelen in kaart en geeft advies rond de start of eventuele overname van uw bedrijf. Daarnaast beschikken wij d.m.v. de aansluiting bij Fiscount over een groot netwerk aan specialistische kennis, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenen, herstructureringen en juridische vraagstukken.
Voor ieder vraagstuk hebben we voor u de juiste professional bij de hand!

 

Overige diensten: Advies > | Administratie >

Wat klanten zeggen:

“Modern kantoor dat gebruik maakt van de modernste digitale hulpmiddelen. Zeer klantgericht niet alleen een administratiekantoor maar ook ondernemerscoach. Zeer veel ervaring en een creatief denkvermogen.”
“Staat voor de klant, of die nu groot is of klein. Het gemak van online boekhouden wordt tot in de puntjes uitgelegd zodat iedereen ermee uit de voeten kan!”
“Een super gedigitaliseerd kantoor, daardoor is er tijd en aandacht voor de werkelijke vragen die exact worden beantwoord.”
“Proactief meedenken/handelen en ondersteunen in deze huidige snel veranderende tijden waardoor ik als oudere kleine zelfstandige nog mee kan huppelen, petje af voor het complete team.”
“Wauw, wat een kantoor. Super zo alles geautomatiseerd en toch nog steeds menselijk met aandacht voor mij.”
“Het kantoor gaat met de tijd mee, blijft ontwikkelen en maakt keuzes die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.”
“Lokaal kantoor wat veel met automatisering doet. Voorop loopt in het gebruik van de cijfers om middels dashboards de cijfers te bespreken met de klant en hiermee ook veel advies kan geven!”

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....