Skip to content

Rob Jacobs

Belastingadviseur

“Ik voel me blij als ik mijn fiscale kennis in de praktijk kan uitoefenen. Het doel is om onze klanten te adviseren, te ondersteunen en te helpen bij al hun fiscale vraagstukken.

Naast het opstellen van jaarrekeningen, stel ik de fiscale aangiften op van AKRH en help ik mijn collega’s. Ook beantwoord ik fiscale vragen van ondernemers over estate planning, inkomstenbelasting, omzetbelasting, schenk- en erfbelasting, staking onderneming.

Ik ben collegiaal, leergierig, betrokken en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij AKRH werk ik in een team met 10 collega’s met wie ik mij verbonden voel. De goede werksfeer, waarbij humor een belangrijke rol speelt, maakt een dag geslaagd. Dit geeft mij weer energie om mijn werk met veel plezier en passie te doen.

Het doet mij goed als klanten tevreden zijn. Wij ontzorgen, coachen en helpen met hun financiële en fiscale vragen.

Ik hecht veel waarde aan mijn gezin. Ik ben de trotse vader van 2 volwassen zonen. Daarnaast haal ik positieve energie en ontspanning uit het beoefenen van Milon Cirkel, meditatie en Nirvana Fitness. Ik speel slagwerk bij een fanfare en ben betrokken bij een ANBI-stichting die projecten ondersteunt in Nepal. Is er dan nog tijd over? Dan vind je me wandelend of fietsend in de natuur.”