Komend jaar 2018 gaan wij als kantoor wederom een stap maken in de digitalisering. Reeds 70% van onze cliënten levert haar administratie op dit moment digitaal aan. Uiteraard hebben wij het doel dit percentage in 2018 wederom te verhogen. Daarom organiseren we op dinsdagavond 12 december een inspiratieavond automatisering.

We presenteren deze avond onze systemen van Basecone, Exact Online en Visionplanner. Daarnaast gaan we graag met elkaar de discussie aan omtrent de huidige ontwikkelingen qua automatisering in uw eigen onderneming en branche. Welke stappen dient u onderneming nog te zetten? Hoe kunnen we elkaar daar wellicht bij helpen etc.

Interesse, meld je dan aan voor deze avond via info@akroelhermans.nl of het contactformulier op deze site. De avond start om 19.30 uur en wordt gehouden op ons kantoor te Pannenweg 208a te Nederweert