Referenties

Referenties

Enkele persoonlijke ervaringen ….

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Roel Hermans. Dat heeft vooral te maken met het persoonlijk contact en de korte lijnen. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Hermans voor ons de boekhouding, salarisadministratie en jaarrekening. Dat werkt prettig, zo’n vast abonnement. Begonnen in 2009 is ons bureau ‘Negen, Spelbepalers in Beweging’ de laatste jaren flink gegroeid. We zijn inmiddels vanuit Nederweert naar Eindhoven verhuisd en hebben 30 medewerkers in dienst. Die groei heeft natuurlijk ook nogal wat impact gehad op onze administratieve organisatie. Ik kan niet anders zeggen dat Hermans die groei op dat terrein uitstekend heeft gefaciliteerd en begeleid.”

Roy Simons

Negen

“Roel Hermans verzorgt sinds enkele jaren de boekhouding en btw-aangifte van mijn mediabedrijf Nederweert24. En dat verloopt naar tevredenheid. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen of mailen en heb ik snel antwoord. Daarbij maakt het niet uit welke medewerker ik aan de lijn heb; ze weten allemaal van wanten. Dat is prettig. Verder constateer ik dat Hermans met de tijd meegaat, zichzelf blijft ontwikkelen en keuzes durft te maken die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. De overstap van het online boekhoudprogramma Twinfield naar Exact is zo’n keuze die getuigt van een vooruitstrevende blik.”

Harold Kuepers

Nederweert24

“Elk half jaar en als het nodig is vaker gaan we met Roel Hermans om de tafel. Samen spreken we de cijfers door en kijken we hoe het gaat. Of we met ons bedrijf nog op de goede weg zitten. Dat is prettig. Het team van Roel Hermans ondersteunt ons in de boekhouding, verzorgt de belasting- en btw-aangifte en stelt voor ons de jaarrekening op. De medewerkers zijn uitstekend bereikbaar en hebben kennis van zaken. Bijvoorbeeld als het gaat om belastingwetgeving en de juridische aspecten rond personeelscontracten. Het fijne aan Hermans is ook dat je precies weet je waar je wat kosten betreft aan toe bent. We werken met een jaarabonnement, verdeeld in twaalf betalingstermijnen. Eén vast bedrag per jaar voor een uitgebreid pakket aan diensten.”

Erik en José Eisma

Erik Eisma Rijschool

Tevreden over ons?

Stuur ons gerust een review. Wij stellen dat altijd op prijs!
NB: reviews zullen nooit zonder toestemming op deze website of op andere media gebruikt worden!

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....