Skip to content
Wij streven naar kwaliteit!

Tevreden over ons? Stuur ons dan een review. Dat vinden we fijn. En dat geeft toekomstige klanten misschien net dat laatste zetje om met ons in zee te gaan. Bedankt alvast.

maak een vrijblijvende afspraak

review

“Roel Hermans verzorgt sinds enkele jaren de boekhouding en btw-aangifte van mijn mediabedrijf Nederweert24. En dat verloopt naar tevredenheid. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen of mailen en heb ik snel antwoord. Daarbij maakt het niet uit welke medewerker ik aan de lijn heb; ze weten allemaal van wanten. Dat is prettig. Verder constateer ik dat Hermans met de tijd meegaat, zichzelf blijft ontwikkelen en keuzes durft te maken die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. De overstap van het online boekhoudprogramma Twinfield naar Exact is zo’n keuze die getuigt van een vooruitstrevende blik.”

review

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Roel Hermans. Dat heeft vooral te maken met het persoonlijk contact en de korte lijnen. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Hermans voor ons de boekhouding, salarisadministratie en jaarrekening. Dat werkt prettig, zo’n vast abonnement. Begonnen in 2009 is ons bureau ‘Negen, Spelbepalers in Beweging’ de laatste jaren flink gegroeid. We zijn inmiddels vanuit Nederweert naar Eindhoven verhuisd en hebben 30 medewerkers in dienst. Die groei heeft natuurlijk ook nogal wat impact gehad op onze administratieve organisatie. Ik kan niet anders zeggen dat Hermans die groei op dat terrein uitstekend heeft gefaciliteerd en begeleid.”

review

“Vanaf het eerste moment had ik er direct een goed gevoel bij. Roel is een ondernemer voor ondernemers. AKRH begrijpt mijn behoeften als ondernemer en past zich aan mijn situatie aan. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk voor mijn bedrijf. Ik voel me echt gehoord en gewaardeerd als klant bij AKRH. Ik ben zelfstandig ondernemer en door de samenwerking met ARKH kan ik mij meer richten op de primaire bedrijfsvoering en minder op het administratieve werk.”

review

Na vele jaren en een goede relatie met het administratiekantoor waar we 20 jaar geleden mee zijn gestart, ben ik met ToyPro c.s. toch opzoek gegaan naar een ander kantoor. Administratie bijhouden, aangiftes doen, jaarrekeningen maken en al dat soort dingen is wat je gewoon weg verwacht. Waar ik naar opzoek was en bij AKRH heb gevonden is, niet alleen die cijfers te noteren maar ze voor mij tot leven te brengen. Een objectief en neutraal paar ogen dat mee-kijkt en mee-signaleert. Periodiek een goed gesprek met echt even de focus op je cijfers, dat is wat ik bij AKRH heb gevonden.