Skip to content

FISCAAL JE ZAAKJES OP ORDE? DAN PROFITEER JE MAXIMAAL VAN JE BEDRIJFSRESULTAAT

Er ligt heel wat op jouw bordje als ondernemer. Ook fiscaal. Jij bent bijvoorbeeld verantwoordelijk en aansprakelijk voor de juiste afdracht van belastingen. Denk aan de omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting. Ook moet je alert zijn op belastingkortingen en subsidies. Een grote opgave. En dat kan best tot slapeloze nachten leiden. Wij begrijpen dat. Daarom raden wij jou aan die zorgen uit handen te geven aan AKRH Administratiekantoor. Dan wordt alles correct en op tijd ingediend. Zo slaap jij rustig en kun je overdag 100% werken in en aan jouw bedrijf.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

AKRH is jouw helpende hand op fiscaal vlak. Als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij jouw correspondentie of het opstellen van bezwaarschriften bij de Belastingdienst. Of als je graag jouw fiscale positie en de fiscale voordelen in kaart wil brengen. Ook voor advies rond de start of overname van je bedrijf zijn wij jouw partner.

Heb jij een vraag die wij niet (meteen) kunnen beantwoorden? Dan schakelen wij specialistische kennis in via ons netwerk. Denk aan experts op het gebied van pensioenen, herstructureringen en juridische vragen. Blijf niet rondlopen met jouw fiscale of juridische vraag. Stel die bij ons. En je krijgt van ons of via een andere specialist een antwoord waar je mee verder kunt.

review

“AKRH verzorgt sinds enkele jaren de boekhouding en btw-aangifte van mijn mediabedrijf Nederweert24. En dat verloopt naar tevredenheid. Als ik een vraag heb, hoef ik maar te bellen of mailen en heb ik snel antwoord.”

AKRH neemt je de administratieve rompslomp uit handen en helpt jou je financiële administratie op orde te maken én te houden. En altijd en overal inzicht in jouw actuele cijfers? Dat gaat met onze handige software.

Fiscale zaken kunnen je slapeloze nachten bezorgen. Geef die zorgen uit handen aan AKRH. Dan wordt alles correct en op tijd ingediend. Zo slaap jij rustig en kun je overdag 100% werken in en aan jouw bedrijf.

Als ondernemer hoef je het niet alleen te doen. Spar met een onafhankelijke en betrokken specialist van AKRH. Wij geven jou advies op het gebied van administratieve organisatie, automatisering, fiscale zaken en ondernemerschap.