Skip to content
ADVISEUR EN sparringpartner BIJ AL JE FINANCIËLE VRAAGSTUKKEN

Is een goede nachtrust jou veel waard? Neem dan contact op met AKRH Administratiekantoor met een vestiging in Nederweert en Amsterdam. In ons vind jij die waardevolle adviseur en sparringpartner bij al je financiële en fiscale vragen. Van jouw complete administratie tot en met de jaarrekening nemen wij jou uit handen of helpen wij jou te vergemakkelijken en te automatiseren. Ook als je advies wil over met pensioen gaan, groter groeien of fuseren, ga je met ons om tafel.

Wat kunnen we voor u betekenen?

AKRH neemt je de administratieve rompslomp uit handen en helpt jou je financiële administratie op orde te maken én te houden. En altijd en overal inzicht in jouw actuele cijfers? Dat gaat met onze handige software.

Fiscale zaken kunnen je slapeloze nachten bezorgen. Geef die zorgen uit handen aan AKRH. Dan wordt alles correct en op tijd ingediend. Zo slaap jij rustig en kun je overdag 100% werken in en aan jouw bedrijf.

Als ondernemer hoef je het niet alleen te doen. Spar met een onafhankelijke en betrokken specialist van AKRH. Wij geven jou advies op het gebied van administratieve organisatie, automatisering, fiscale zaken en ondernemerschap.

5 REDENEN OM VOOR AKRH TE KIEZEN