Diensten

Diensten

Administratie

Wilt u altijd en overal inzicht hebben in uw actuele cijfers, dan hebben wij de ideale oplossing voor u ! Wij hanteren een totaalaanpak en maken optimaal gebruik van hoogwaardige, moderne en slimme software voor de verwerking van uw administratie.

Fiscaal

Wet- en regelgeving op het gebied van belastingen is complex en de regels wijzigen jaarlijks. Wij verzorgen jaarlijks uw aangiften en optimaliseren uw fiscale positie.

Advies

Als ondernemer kunt u sparren met een onafhankelijke, betrokken deskundige, wij geven advies op het gebied van administratieve organisatie, automatisering, fiscaal en ondernemerschap.

Wat klanten over ons zeggen:

“Modern kantoor dat gebruik maakt van de modernste digitale hulpmiddelen. Zeer klantgericht niet alleen een administratiekantoor maar ook ondernemerscoach. Zeer veel ervaring en een creatief denkvermogen.”

“Staat voor de klant, of die nu groot is of klein. Het gemak van online boekhouden wordt tot in de puntjes uitgelegd zodat iedereen ermee uit de voeten kan!”

“Een super gedigitaliseerd kantoor, daardoor is er tijd en aandacht voor de werkelijke vragen die exact worden beantwoord.”

“Proactief meedenken/handelen en ondersteunen in deze huidige snel veranderende tijden waardoor ik als oudere kleine zelfstandige nog mee kan huppelen, petje af voor het complete team.”

“Wauw, wat een kantoor. Super zo alles geautomatiseerd en toch nog steeds menselijk met aandacht voor mij.”

“Het kantoor gaat met de tijd mee, blijft ontwikkelen en maakt keuzes die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.”

“Lokaal kantoor wat veel met automatisering doet. Voorop loopt in het gebruik van de cijfers om middels dashboards de cijfers te bespreken met de klant en hiermee ook veel advies kan geven!”

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....