Skip to content

Met minimale inspanning een maximaal rendement!

Een succesvolle onderneming heeft een waterdichte, financiële administratie. Dat betekent dat jouw administratie actueel, helder en overzichtelijk moet zijn. AKRH neemt je de administratieve rompslomp uit handen en helpt jou je financiële administratie op orde te maken én te houden.

automatisering

Administratie doen was nog nooit zo makkelijk. Je krijgt van ons een scanmodule waarmee je jouw administratie digitaal aanlevert. Jouw bankmutaties die we natuurlijk netjes bijhouden, koppelen we hieraan. Zo heb je ieder moment van de dag inzicht in je financiën. Wil jij een overzicht (per maand of kwartaal) van de actuele cijfers? Dan leveren we dat aan via ons managementinformatiesysteem.

Salarisadministratie

De loon- en salarisadministratie met alles wat erbij komt kijken, is een behoorlijke klus. Heb jij dit altijd zelf gedaan? Petje af. Geef nu al de pro-formaberekeningen, loonkostenberekeningen, aangifte loonheffingen, arbeidsovereenkomsten, salarissen van jouw medewerkers maar uit handen aan ons. Dan kun jij je 100% richten op jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat je hele salarisadministratie goed en snel gedaan wordt.

KLOP BIJ ONS AAN VOOR

#1

Verwerken van kas, bank en facturen

#5

Indienen van aangiftes inkomsten- of vennootschapsbelasting

#2

Verzorgen van aangiftes omzetbelasting

#6

Opstellen van contracten

#3

Samenstellen van de jaarrekening

#7

Deponeren van publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel

#4

Indienen van bezwaarschriften

#8

Opstellen van balansen en winst- en verliesrekening

AKRH neemt je de administratieve rompslomp uit handen en helpt jou je financiële administratie op orde te maken én te houden. En altijd en overal inzicht in jouw actuele cijfers? Dat gaat met onze handige software.

Fiscale zaken kunnen je slapeloze nachten bezorgen. Geef die zorgen uit handen aan AKRH. Dan wordt alles correct en op tijd ingediend. Zo slaap jij rustig en kun je overdag 100% werken in en aan jouw bedrijf.

Als ondernemer hoef je het niet alleen te doen. Spar met een onafhankelijke en betrokken specialist van AKRH. Wij geven jou advies op het gebied van administratieve organisatie, automatisering, fiscale zaken en ondernemerschap.