Administratie

Administratie

Actueel en helder

Een gedegen financiële administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Dat betekent dat uw administratie actueel, helder en overzichtelijk moet zijn. Wij nemen uw administratieve rompslomp uit handen en helpen u om uw financiële administratie op orde te maken én te houden.

Automatisering

Een groot deel van onze werkzaamheden is geautomatiseerd. Met behulp van onze scanmodule levert u uw administratie digitaal aan via ons online portal, waar wij uw bankmutaties aan koppelen. We zorgen ervoor dat alle mutaties steeds netjes worden verwerkt zodat u continu inzicht heeft hoe u er financieel voorstaat. Indien gewenst houden we u via ons managementinformatiesysteem maandelijks of per kwartaal op  de hoogte van de actuele cijfers aan.

Met minimale inspanning naar een maximaal rendement!

Salarisadministratie

AKRH Administratiekantoor B.V. verzorgt voor u niet alleen de loon- en salarisadministratie, maar ook alles wat daarbij hoort. Of het nou gaat om proforma berekeningen, loonkostenberekeningen, aangifte loonheffingen of arbeidsovereenkomsten, de salarissen van uw medewerkers zijn bij ons in veilige handen, Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw aangiften correct en op tijd ingediend zijn bij de Belastingdienst. Op die manier kunt u uw energie steken in waar u goed in bent en wat u het liefste doet: ondernemen.

U kunt ons onder meer inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Verwerken van uw kas, bank en facturen
  • Verzorgen van uw aangifte omzetbelasting
  • Samenstellen van uw jaarrekening
  • Opstellen van tussentijdse balansen en winst- en verliesrekening
  • Indienen van uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting
  • Opstellen van noodzakelijke contracten
  • Deponeren van de publicatiestukken bij de Kamer van Koophandel
  • Indienen van bezwaarschriften

Overige diensten: Fiscaal > | Advies >

Wat klanten zeggen:

“Modern kantoor dat gebruik maakt van de modernste digitale hulpmiddelen. Zeer klantgericht niet alleen een administratiekantoor maar ook ondernemerscoach. Zeer veel ervaring en een creatief denkvermogen.”
“Staat voor de klant, of die nu groot is of klein. Het gemak van online boekhouden wordt tot in de puntjes uitgelegd zodat iedereen ermee uit de voeten kan!”
“Een super gedigitaliseerd kantoor, daardoor is er tijd en aandacht voor de werkelijke vragen die exact worden beantwoord.”
“Proactief meedenken/handelen en ondersteunen in deze huidige snel veranderende tijden waardoor ik als oudere kleine zelfstandige nog mee kan huppelen, petje af voor het complete team.”
“Wauw, wat een kantoor. Super zo alles geautomatiseerd en toch nog steeds menselijk met aandacht voor mij.”
“Het kantoor gaat met de tijd mee, blijft ontwikkelen en maakt keuzes die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.”
“Lokaal kantoor wat veel met automatisering doet. Voorop loopt in het gebruik van de cijfers om middels dashboards de cijfers te bespreken met de klant en hiermee ook veel advies kan geven!”

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....