Advies

Advies

Bent u klaar voor de toekomst?

  • Waar wilt u met uw onderneming over vijf of tien jaar staan?
  • Benut u wel alle kansen?
  • Speelt u optimaal in op de snel veranderende markt?
  • Moet u wel of niet investeren?
  • Welke mogelijkheden zijn er om nieuwe markten aan te boren?
  • Staat uw opvolger binnen uw onderneming al klaar?
AKRH Administratiekantoor B.V. biedt u praktische handvatten waarmee succesvol kunt ondernemen

Strategische advisering

Met onze aanpak bent u beter voorbereid op de toekomst. Het is een feit: een goede bedrijfsstrategie helpt u écht verder. Ondernemers die actief met de toekomst bezig zijn, zijn succesvoller dan ondernemers die meegaan met de waan van de dag.

Door uw ambities als vertrekpunt te nemen en na te denken over belangrijke ondernemersvragen geeft u uw toekomstvisie gestalte. Wij kijken graag samen met u vooruit. Naar nieuwe kansen die zorgen voor een optimaal rendement. Daarnaast adviseren we u bij uw financiële planning zodat u precies weet hoe u ervoor staat. Nu en in de toekomst.

 

Overige diensten: Administratie > | Fiscaal >

Wat klanten zeggen:

“Modern kantoor dat gebruik maakt van de modernste digitale hulpmiddelen. Zeer klantgericht niet alleen een administratiekantoor maar ook ondernemerscoach. Zeer veel ervaring en een creatief denkvermogen.”
“Staat voor de klant, of die nu groot is of klein. Het gemak van online boekhouden wordt tot in de puntjes uitgelegd zodat iedereen ermee uit de voeten kan!”
“Een super gedigitaliseerd kantoor, daardoor is er tijd en aandacht voor de werkelijke vragen die exact worden beantwoord.”
“Proactief meedenken/handelen en ondersteunen in deze huidige snel veranderende tijden waardoor ik als oudere kleine zelfstandige nog mee kan huppelen, petje af voor het complete team.”
“Wauw, wat een kantoor. Super zo alles geautomatiseerd en toch nog steeds menselijk met aandacht voor mij.”
“Het kantoor gaat met de tijd mee, blijft ontwikkelen en maakt keuzes die de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.”
“Lokaal kantoor wat veel met automatisering doet. Voorop loopt in het gebruik van de cijfers om middels dashboards de cijfers te bespreken met de klant en hiermee ook veel advies kan geven!”

Met een betrouwbaar administratiekantoor en een goede administratie bespaart u kosten en tijd .....