Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een medewerker met affiniteit voor accountancy en fiscaliteit. Het gaat om een functie van 24-40 uur.

Assistent Accountant / Relatiebeheerder

 

Bedrijfsprofiel

Roel Hermans Administratiekantoor is een groeiend administratiekantoor gelegen te Nederweert en actief door heel Nederland. Speerpunten van onze organisatie zijn automatisering, samenwerking en innovatie. Wij zijn geen traditioneel kantoor, wij doen werkelijk alles anders, uurtje factuurtje is bij ons taboe, we automatiseren waar het maar kan en zorgen hiermee dat onze klanten voldoen aan de toekomstige bewaarplicht. Er heerst een fijne werksfeer die getypeerd wordt door teamwork, korte lijnen en weinig hiërarchie.

Functieomschrijving

Als gevorderd assistent accountant / relatiebeheerder sta je midden in de ontwikkeling van een nieuwe manier van samenwerken met cliënten, waarin geautomatiseerde gegevensverwerking en het analyseren van informatie samenkomen. Je controleert digitaal gevoerde administraties en stelt zelfstandig jaarrekeningen en aangiften samen en bespreekt deze met cliënten, je geeft eerstelijns administratief en fiscaal advies aan klanten.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en hebt een aantal jaren ervaring in de samenstelpraktijk. Je beschikt over analytische vaardigheden en commercieel inzicht en bent initiatiefrijk, maar bovenal je bent enthousiast en wilt ons verder helpen met het uitdragen van de nieuwe digitale manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie van 24 tot 40 uur per week. Werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.30 uur. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij de kandidaat die wij zoeken en zie jij je werken binnen onze groeiende organisatie stuur dan je CV en motivatie naar ons op. Wij ontvangen de sollicitaties bij voorkeur digitaal op administratie@akroelhermans.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Roel Hermans, 0495-844507.
Roel Hermans Administratiekantoor, Pannenweg 208a, 6031 RK Nederweert.