Onderscheidend zijn door jezelf te blijven

Onderscheidend zijn door jezelf te blijven, hoe doe je dat?
Door bijvoorbeeld een folder te ontwerpen die verrast. In eerste instantie lijkt het een reguliere folder van een administratiekantoor, maar als je hem opent zie je een prachtige foto van de kanalenviersprong in Nederweert. Alsof je een cadeautje opent.

Wat ging hier aan vooraf?

‘We zijn een vreemde eend in de bijt en zo willen we ons ook graag profileren’ aldus Roel Hermans. Hij is geen accountant, hij ziet zichzelf veel meer als ondernemer. Als hij een kans of ontwikkeling ziet dan gaat hij ervoor. De klanten van zijn kantoor AKRH komen uit heel Nederland. Dit komt onder andere door de digitalisering; één van de speerpunten van het kantoor. Bij AKRH is er meer aandacht voor de klant en zijn ondernemersvragen en daarmee krijgt de ondernemer plezier en vrijheid in het ondernemen!

‘Een regionaal kantoor met een landelijk bereik!’

De richting die we in zijn geslagen heeft geleid tot verschillende ontwikkelingen. Zo is begin van het jaar het team versterkt met een social media medewerkster. Dit was een specifieke wens van Roel Hermans om de zichtbaarheid van het kantoor online te vergroten.
Verder is er gekozen voor een nieuwe slogan; ‘Een regionaal kantoor met een landelijk bereik’. We zijn weliswaar gevestigd in Nederweert, onze klanten bevinden zich van Amsterdam tot aan Maastricht.
Steeds meer communicatie-uitingen gebeuren online, maar uit ervaring blijkt dat iets tastbaars nog altijd wordt gewaardeerd. Het is fijn als je bij een potentiele klant zit dat je er ook iets kunt achterlaten zoals een folder.
Roel Hermans wilde graag een frisse uitstraling van het bedrijf en de regionale binding terug zien in de folder. Vandaar dat er gekozen is voor de lichtblauwe kleur en een foto van de Kanalenviersprong in Nederweert.
Een kenmerkende regionale plek maar ook een onderscheidende plek in Nederweert.