Nieuwe ontwikkelingen en hoe gaat het met de implementatie van mijnkantoor app?

BTW-maand
De BTW maand zit er weer op! Iedere keer geeft het stress, maar we hebben het ook deze keer weer gered. En dit ondanks dat een aantal klanten vergeten waren hun administratie aan te leveren. Verder zijn er weer meer aangiftes verwerkt dan vorig kwartaal en dat maakt ons team trots.

Mijn KantoorApp
Dit jaar hebben we in samenwerking met Fiscount een nieuw initiatief gelanceerd; MijnKantoorApp. Met behulp van deze app kunnen klant en accountant online samenwerken. Hier hebben we positieve reacties op gekregen en inmiddels zijn 50 btw aangiftes verzonden via deze app.

Groei
Ons kantoor blijft groeien; zo hebben we in de periode september-oktober 8 nieuwe klanten mogen verwelkomen. En deze klanten zitten niet alleen in de regio Nederweert. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland. De afbeelding van de landkaart met stipjes geeft hiervan een mooie impressie. Wij zijn van plan onze groei door te zetten en zo nog meer stipjes te kunnen plaatsen op de kaart in 2020!

Jubileumjaar, 10 jarig bestaan in 2020

2020 is bovendien ons jubileumjaar! In oktober bestaan we 10 jaar en dit zullen we zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor alle relaties ! Houd zaterdagavond 3 oktober 2020 maar alvast vrij in uw agenda !